Best of Boom - TOP avondje uit in Amsterdam!

Bij The Best of Boom is inbegrepen:

  • Burger menu of Ribs menu
  • Kaartje voor de show

  De keuze moeten wij van te voren binnen hebben.
  Prijzen:
  € 43.50 p.p. Burger en Show
  € 47.50 p.p. Rib en Show

  Burger & Show arrangement:
  Voorafgaand aan de show kun je bij ons terecht voor een heerlijke 100% beef of veggie burger, geserveerd met Mac&Cheese en een salade. Daarna ga je naar de theaterzaal voor een hilarische interactieve comedyshows, gebaseerd op suggesties van het publiek.

  Ribs & Show arrangement:
  Voorafgaand aan de show kun je bij ons terecht voor een heerlijke spareribs, geserveerd met Mac&Cheese en een salade. Daarna ga je naar de theaterzaal voor een hilarische interactieve comedyshows, gebaseerd op suggesties van het publiek.

Extra informatie

Handige informatie op te weten:

  • Dit arrangement is geldig op alle dagen waarop onze shows te zien zijn.
  • Onze voorstelling is in het Engels, maar omdat het allemaal korte sketches zijn is het makkelijk te volgen
  • Deuren van het theater gaan 30 minuten van tevoren open en sluiten 15 minuten voor het begin van de show. Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn. Anders kan het gebeuren dat u het eerste stuk moet missen
  • Bestel lekker uw drankjes aan de bar deze mag u meenemen de zaal in

De prijs van dit avondje uit in Amsterdam is geldig op alle dagen tot 31 december 2020.

Best of Boom

  Onze comedy shows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

  Mis dit hilarische TOP avondje uit in Amsterdam niet!

Show en Theater

  Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten!

  Deze combinatie zorgt avond na avond voor uitverkochte zalen in het historische Rozentheater in Amsterdam. Het comedytheater werd in 1993 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle comedytheater van Nederland.

  De voorstellingen zijn snel en opwindend. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater maar een energieke mix van actuele sketches en pure improvisaties waarbij het publiek de onderwerpen bepaalt.

  De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn het handelsmerk van het comedytheater. De acteurs spelen scenes die ze ter plaatse bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live-muzikant, live-internet improvisaties en video vullen de acteurs aan.

  De shows zijn dynamisch, verrassend en uniek in de wereld. De avond begint met een drankje in de aparte bar of lounge, of een heerlijk diner in een van onze partner restaurants. Na afloop van de show blijven de bar, lounge en het terras nog lang open om wat te drinken en na te praten. Voor een geweldige en complete avond uit!

   

   

Het theater

Het prachtige Rozentheater is ook te boeken voor besloten evenementen en creatieve producties. De grote zaal biedt ruimte voor 330 bezoekers en de kleine bovenzaal heeft 110 zitplaatsen.  Boom Chicago heefft alles in huis om events tot een succes te maken; een team van talentvolle performers, trainers, technici, schrijvers en musici, flexibele ruimtes, een ervaren events team en hoogstaande technische faciliteiten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Wij zijn een creatieve organisatie die unieke comedyshows, op maat gemaakte programma’s en trainingen bedenkt, produceert en uitvoert. Wij maken tevens tailormade sketches, videos, pub quizzes en escape rooms.

Creatieve comedyshows

De comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Het theater

Het prachtige Rozentheater heeft 2 zalen. De downstairs theater heeft 320 zitplaatsen en de Upstairs theatre 110 zitplaatsen metveelzijdige technische faciliteiten. De bar en de theater zalen zijn ook te boeken voor besloten feesten en andere evenementen. Het theater is toonaangevend op het gebied van shows en improvisatietrainingen op locatie voor het bedrijfsleven.

Programma op maat

Naast de dagelijkse voorstellingen in Amsterdam, verzorgen wij op maat gemaakte programma’s voor verschillende opdrachtgevers zowel in Europa als wereldwijd.